HOME > Vacatures

Vacatures

Ben je enthousiast over de Weekendschool en zou je ons willen helpen met het verder ontwikkelen en organiseren van onze school? Heb je tijd om een klus voor ons te doen of zou je je voor langere tijd willen inzetten? Lijkt het je leuk om op de zondagen onderdeel uit te maken van het team van de dag? Je bent dan in contact met de leerlingen en draagt direct bij aan het soepel laten verlopen van de lesdag.

Je bent van harte welkom om ons team van professionals en vrijwilligers te komen versterken. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te onderzoeken.

Wij zoeken een MEDIASTRATEEG (vrijwilliger)

Wij zoeken een media strateeg die beleid formuleert met de directeur en het bestuur van de Weekendschool. De mediastrateeg is kartrekker voor de uitvoering van de strategie samen met een PR vrijwilliger.

Periode: doorlopend vanaf maart 2016

Hoeveel tijd: in het begin 1 dagdeel per week, daarna 1 dagdeel per 2 weken

 

Wij zoeken een ondersteuner COMMUNICATIE/PR (vrijwilliger)

Om redactionele stukken te schrijven, berichten te posten op facebook, linkedin en twitter. Mogelijk ervaring met de lokale pers om het persnetwerk van de WS uit te breiden.

Periode: doorlopend vanaf maart 2016

Hoeveel tijd: in het begin 1 dagdeel per week, daarna 1 dagdeel per 2 weken

 

Wij zoeken een ondersteuner SPONSORWERVING / RELATIEBEHEER (vrijwilliger)

Bureautaken zoals het bijhouden van het CRM systeem, brieven versturen, bellen met sponsoren, ondersteunen bij het organiseren van evenementen, archiveren.

Periode: doorlopend vanaf maart 2016

Hoeveel tijd: 1 dagdeel per week

 

Wij zoeken een ondersteuner SUBSIDIE-AANVRAGEN (vrijwilliger)

Wij zoeken een financieel of fondsenwervingsexpert die samen met de directeur en bestuurssecretaris aanvragen verzorgt bij instanties en bedrijven die een bijdrage (financiële) bijdrage kunnen leveren aan de Weekendschool.

Periode: doorlopend vanaf maart 2016

Hoeveel tijd: 1 dagdeel per week

 

Wij zoeken een organisator EVENEMENTEN (vrijwilliger)

Hands-on type organisatiewonder met praktische ervaring en zelfstandigheid.

Periode: vanaf maart 2016 - oktober 2016

Hoeveel tijd: 1 a 2 dagdeel per week (in overleg bekijken)

 

Wij zoeken GASTDOCENTEN (vrijwilliger)

Interesse om als gastdocent bij de Trudo Weekendschool ingezet te worden? Wij gaan graag het gesprek aan met bevlogen professionals die het leuk vinden om hun kennis en kunde te delen en zo de Trudo Weekendschool vooruit te helpen.

Periode: doorlopend

Hoeveel tijd: gastlessen zijn op zondag van 11:00 tot 14:30


Interesse?

Bij interesse in een van de bovenstaande vacatures graag contact opnemen met Marga Hermes, directeur Trudo Weekendschool.

Bel: 040 23 59 820
mail: margahermes@trudoweekendschool.nl