HOME > Over ons > Nieuws

Nieuws

07/12/2017

Dag van de vrijwilliger

Beste vrijwilligers, Afgelopen zondag schreef Sumaya uit leerjaar 2 bovenstaande tekst.Waarderen is belangrijk!  Wij van de Weekendschool kunnen maar beter het goede voorbeeld van onze leerlingen volgen.  lees meer »

12/10/2017

Een nieuw schooljaar. De kop is er af!

Het nieuwe schooljaar zijn we gestart met wervelende workshops en een speciale gastles van de kinderarts voor de ouders! Een dag met enthousiaste leerlingen, gastdocenten, ouders en speciale gasten. Het was een veelbelovende start van het nieuwe schooljaar! lees meer »

02/10/2017

Geslaagd!

Chaimae, Chandenie, Hamza, Luna, Soraya, Nour, Maryem en Sjariefa. Van harte gefeliciteerd met jullie Weekendschool diploma! We zijn ontzettend trots! lees meer »

21/09/2017

Leergang 2017-2018

Onze weekendschoolleerlingen, ze staan weer te trappelen! lees meer »

22/07/2017

Wil je volgend jaar meedoen met de Weekendschool?

Zit je in na de zomervakantie in groep 7 en heb je interesse om mee te doen met de Weekendschool?Donderdag 7 september is er om 16.00 een algemene informatie bijeenkomst voor ouders en kinderen.   lees meer »

13/07/2017

Dankjewel!

Dankjewel! We hebben het schooljaar afgesloten met de rapportuitreiking van leerjaar 1 en 2. De eindgesprekken met de diplomakandidaten zijn afgerond. We kijken terug op een prachtig jaar! lees meer »

10/07/2017

We stellen jullie graag voor aan Jaap

Held van de Weekendschool door zijn bijzondere bijdrage!Voor het initiëren van een nieuw vak voor leerlingen van de Weekendschool in Eindhoven en ver daarbuiten. Door de vraag van Jaap naar het elektronisch schakelbord is het nu een lesonderdeel op Weekendscholen door heel Nederland. lees meer »

31/05/2017

Jaarverslag 2016

We kijken terug op een prachtig jaar met leergierige leerlingen, betrokken ouders, enthousiaste gastdocenten, fantastische vrijwilligers, meedenkende sponsoren en een ondersteunend netwerk. Allemaal investeerders in ontwikkeling! lees meer »

11/04/2017

Mogen we je stem?

De RaboClubKas actie is gestart en wij, de Trudo Weekendschool, mogen meedoen! Dit betekent dat alle leden van de Rabobank een stem uit mogen brengen op clubs uit de regio. Hoe meer stemmen, hoe hoger de donatie. Wil je op ons stemmen?   lees meer »

30/03/2017

Met trots presenteren we ons nieuwe logo

Samen met (oud)leerlingen, gastdocenten, vrijwilligers en bestuur hebben we nagedacht over een nieuw logo. Ontwerper Niels Bakkerus heeft ons logo vormgegeven. We zijn erg trots op het resultaat en willen het nu graag aan iedereen laten zien. lees meer »