HOME > Over ons > Nieuws

Nieuws

24/09/2018

Het schooljaar is gestart!

Het schooljaar van de Weekendschool is begonnen! Alle leerlingen en ouders waren aanwezig op de officiele jaaropening! Naast een berg workshops voor de leerlingen was er ook een gastles voor de ouders. En als klapper op de vuurpijl ontvingen 14 leerlingen hun diploma na 3 jaar extra lessen op de zondag! lees meer »

10/09/2018

Vacature; Klassendocent Trudo Weekendschool (8 uur betaald, zondag)

Heb je het in je om je eigen klas te leiden? Een fijne en veilige sfeer te creëren in je groep? Kinderen/jongeren te inspireren en motiveren om hun allerbeste zelf te worden? Dan zoeken we jou! De Trudo Weekendschool is een ‘school' voor nieuwsgierige, leergierige kinderen. Gedurende drie jaar maken ze op zondag kennis met kunst, cultuur, maatschappij en wetenschap. Ze duiken in een boeiende wereld. Journalisten en artsen, advocaten en architecten, rechters en politici laten hen zien, horen en ervaren wat er allemaal bij hun vak komt kijken.   lees meer »

05/07/2018

Kom naar onze OPEN DAG

Dokter. Journalist. Advocaat. Wat wil je later worden? Weet je het al? Of wil je eerst kijken? Dat kan bij de Weekendschool! Kom woensdag 5 september naar onze OPEN DAG. lees meer »

05/07/2018

Helpende handen gezocht!

Ben je enthousiast over de Weekendschool en zou je ons willen helpen met het verder ontwikkelen en organiseren van onze  school? Dan zijn we op zoek naar jou! Begeleiders, gastdocenten en alleskunners! We gaan graag met je in gesprek! lees meer »

28/06/2018

De vakantie is begonnen!

Afgelopen zondag kregen leerjaar 1 en 2 hun rapporten van de Weekendschool.Voor hen begint nu een welverdiende vakantie. lees meer »

14/05/2018

Jaarverslag 2017

Bekijk hier ons jaarverslag 2017 lees meer »

08/05/2018

Kom naar één van onze infomomenten

Kom dan samen met je ouder(s) naar één van onze infomomenten!Daar hoor je alles over de Weekendschool en hoe je jezelf kunt inschrijven.Er zijn vier infomomenten waar je naar toe kunt komen. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Maar dat mag natuurlijk wel! lees meer »

01/05/2018

Vacature: Klassendocent Trudo Weekendschool (8 uur betaald, zondag)

Heb je het in je om je eigen klas te leiden? Een fijne en veilige sfeer te creëren in je groep? Kinderen/jongeren te inspireren en motiveren om hun allerbeste zelf te worden?Dan zoeken we jou! lees meer »

30/04/2018

Weekendschool leerlingen presenteren zichzelf

De afgelopen maand is leerjaar 1 van de Weekendschool bezig geweest met het thema ‘Kunsten'. lees meer »

19/03/2018

Open dag

Meer weten over de Weekendschool?Kom naar onze OPEN DAG  Zondag 22 april Van 14.30uur tot 16.30uur Catharina Ziekenhuis te Eindhoven lees meer »