HOME > Over ons > We stellen jullie graag voor aan Jaap

10 juli 2017

We stellen jullie graag voor aan Jaap

Tijdens de rapportuiteiking hadden we een hele bijzondere benoeming.

Jaap, leerling uit leerjaar 2 van de Weekendschool, werd uit geroepen tot Held van de Weekendschool!

We stellen hem graag aan jullie voor:

Jaap is een leergierige, enthousiaste Weekendschoolleerling met  veel interesse in techniek.
Dit aanstormend techniek talent is handig en hij wil er zo veel mogelijk over weten.
Bij het thema Wetenschap & Techniek, bij de les met de natuurkundeproefjes, werd Jaap heel enthousiast over het elektronisch schakelbord.
 ”Juf, mag ik aan meneer Hans vragen of ik zo’n bord mag maken om mee naar huis te nemen?” Meneer Hans werd daar op zijn beurt weer heel enthousiast van: “Vraag maar aan de klas of er nog meer leerlingen zijn die zelf zo’n bord willen maken.”
Dat wilde de hele klas wel!
Zo is dit balletje gaan rollen. Meneer Hans is gastdocent op meer Weekendscholen en hij heeft overal verteld hoe leuk de nieuwe les is over het zelf bouwen van het elektronisch schakelbord. Wat denk je?
In heel Nederland zijn er nu honderden leerlingen die jaarlijks deze les krijgen.
Allemaal in gang gezet door Jaap, die er met zijn vraag voor heeft gezorgd dat er een nieuw
vak in het lesprogramma is opgenomen.