HOME > onze projecten > 2010 Leerlingen in beeld

Leerlingen in beeld 2010

Een serie portretten van inmiddels oudleerlingen van de Trudo Weekendschool uit 2011

Semanur

Wat ze vooral heeft geleerd op de Trudo Weekendschool? Dat er zoveel mogelijkheden zijn. "Vroeger wilde ik zoals zoveel kinderen politieagent of arts worden. Later architect, omdat ik best goed kan tekenen. Maar dan ontdek je al die beroepen op de Weekendschool en nu weet ik het niet meer. Misschien wel rechter." En waarom niet? Aan hersens en ambitie ontbreekt het de 13-jarige Semanur in ieder geval niet!!

Dunya

Wat ze later wil worden? Nou ja, dat is nog niet zo duidelijk als je 12 bent. Maar Dunya heeft op de Trudo Weekendschool wel ontdekt waar haar talenten liggen. "Op het gebied van creativiteit. Schilderen, dansen, dingen maken ... daar hou ik van. Ik vond Design dan ook het allerleukste thema dat we behandeld hebben."

Sabur

"Dat de oorlog voorbij zou zijn. En dat het land net zo modern zou zijn als Europa." Meer wensen heeft Sabur niet voor zijn geboorteland Afghanistan. Wellicht dat de 13-jarige brugklasleerling aan het Augustinianum daar later een bijdrage aan kan leveren. Als hij zijn studie aan Cambridge University heeft voltooid. Want dat is zijn ambitie!

Colin

Zijn favoriete vak nu, op de brugklas vmbo-t/havo van het Christiaan Huygens College? "Science; dat is natuur- en scheikunde. Wiskunde ligt me ook wel goed. Maar het allerleukste vind ik toch wel biologie." Hoe kan het ook anders, voor een dierenliefhebber als Colin Pulley? Het allerliefste zou hij later dierenarts willen worden.

Yasmina

Esther